En Forårs-Detox er den perfekte måde at Forbedre dit Helbred, Hud & Energi.

Hvorfor udrense/ detoxe?

Afgiftning er naturens måde at fremme helbredelse og genopbygning af kroppen. Vi synes alle sammen det er vigtigt at vaske vores krop hver dag – detoxing / udrensning er simpelthen bare et internt brusebad! Det giver kroppen mulighed for at genoprette balancen, fjerne giftstoffer og overskydende fedt – alt det som forhindrer vitalitet. Under udrensningen, fremmer du fordøjelsesprocessen ved at erstatte dine måltider med rå, økologisk, friskpresset og næringsrig juice, som giver dig fuld healing og energigivende næringsstoffer.

Når fibrene i grøntsager og frugt med lavt glykemisk index (GI) er nedbrudt, bliver vitaminer, phytonutrienter, mineraler, aminosyrer og gavnlige enzymer absorberet meget hurtigt af kroppen.

En juice-detox resulterer i: naturligt vægttab, glødende hud, klare øjne, renere blod, lever og nyrer – og en forfriskende følelse af optimisme og livslyst!

Vores stressede livsstil
I vores verden bliver vi syge af for mange toksiner i kroppen. Ofte Vi er overfodret (grovæder), men er underernærede, fordi vi spiser fødevarer, der er drænet for næringsstoffer og indeholder pesticider, gødning, hormoner, antibiotika og kunstige fødevare-kemikalier. Selv vores drikkevand indeholder klor og syntetisk østrogen.

Disse giftstoffer er lagret i fedtceller, væv, kroppens organer – selv hjernen. Træthed, allergi, vægtstigning, lavt energiniveau, nedsat immunitet og mange andre sundhedsmæssige forhold er alle tegn på, at vi ikke er afgiftet ordentligt.

En juicedetox er som en forårsrengøring: du hjælper din krop med energisk at nedbryde fedtceller, som derefter er i stand til at flytte ophobede giftstoffer væk via blodbanen, fordøjelsessystemet, urinvejene og leveren. Du giver dine organer en ferie fra deres travle job, får dem til at øge dit energiniveau naturligt og fremmer et sundt vægttab og får samtidig en frisk strålende hud.

Fysiske fordele

De fysiske fordele er dem du mærker først. Eftersom toksiner bliver gemt i de store organer, hjælper afgiftningen disse områder mest. De organer, som det gavner mest er leveren, maven og tyktarmen. Detox-processen tillader disse organer at arbejde mere effektivt og på deres optimale niveau, så du opnår:

◦ Vægttabgreen juice 460
◦ Øget energiniveauer
◦ Reduceret cellulitis og oppustethed
◦ Forbedret: vægtkontrol, tarmsundhed, kostvaner
◦ Klarere hud og øjne
◦ Færre tegn på aldring◦ Foryngelse af alle større organer
◦ Forbedret cirkulation og renere blod◦ Forbedret immunsystem, fordi de frie radikaler fjernes

Psykologiske Fordele

Der kommer også mange flere indirekte fordele, fordi de ophobede giftstoffer og frie radikaler i kroppen også påvirker hjernefunktioner. Efter en detox vil du mærke disse fordele:

◦ Brudt vanen med usund fokus på mad
◦ Nedsat trang til mad
◦ Forbedret koncentration
◦ Forbedret søvnmønster
◦ Større ro
◦ Forbedret mental klarhed 

Livsstilsændringer

De positive fordele, som du føler, kan også mærkes i lang tid. Den sunde følelse kan være vanedannende og føre til, at du ønsker at ændre din livsstil mere permanent ved at komme af med dårlige vaner og træffe sundere valg af livsstil.

De langsigtede fordele kan være ganske revolutionerende og overraskende.

Er du inspireret – men ikke sikker på, hvor du skal begynde?

Den mest effektive rensende superfood er Hvedegræs juicen. Så når du drikker hvedegræs juice daglig er det rensende. Hvis du vil opnå en stærkere rensende eller detox effekt, så tag 3 eller 4 bægre per dag i 10 dage. Jeg har en rensende opskrift nedenfor.

Hvis du vil give din krop fordelene af en rigtig faste, så kræver det, at du ikke spiser almindelig mad, men kun drikker friske safter i minimum 3 dage.

Hvis du er inspireret til at prøve en rigtig faste, men ikke har tid til det, så kan du deltage i en af vores seks skræddersyede detox-programmer.
Du kan læse mere om Detox programmerne & Bestille Her 


Energi-givende Detoxsaft

ingredients to green copy

Ingredienser

  • 1-2 æbler
  • Håndfuld baby spinat
  • 1-2 gulerod
  • Håndfuld blåbær
  • 2 -4 bægre hvedegræs juice
  • 1/2 agurk

Sådan gør du

Place spinatbladene mellen æblestykker, så du får så meget juice ud som muligt. Juice så æbler, gulerod og agurk i en saftpresser. Overfør til en blender og blend den frosne hvedegræs juice og blåbær i juicen. Drik med det samme, men du kan også opbevare i køleskabet og drink resten senere (men husk på enzymerne går tabt meget hurtigt, så det er altid bedst at drikke med det samme).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *